mandag 8. februar 2010

Rosa-rosa tyllskjørt med matchende vesker

Første gang vi var på foreldrekaffe i barnehagen med eldstemann snakket jeg med mammaen til Ulrikke. Ved senere foreldrekaffer snakket jeg og Mannen mye med både mammaen og pappaen, og de har etterhvert blitt gode venner av oss. I tillegg var og er Ulrikke en av sønnens vår sine beste venner. Han har faktisk litt talent, for de han leker mest med i barnehagen har de foreldrene vi liker best også - kjempepraktisk!

Uansett. Ulrikke ble fire år i januar, og da sydde jeg skjørt. Det måtte være rosa, for det er uaktuelt for den lille frøkna å gå med noe annet. Mønsteret er stort sett eget, og jeg ble godt fornøyd. Sydde skjørtet med ribb slik at det er lett å få av og på, og foret det slik at jeg kunne sy på tyllkant. Jeg liker tyll, selv om det er litt pes å klippe, så blir det fint og feminint.

Mønster: Eget
Størrelse: 110
Sydd av: Ribb, prikkestoff og tyll fra Stoff&Stil, stoffet til underskjørtet er et bruktfunnDa jeg var ferdig med dette fant jeg ut at jeg måtte sy en liten ting til lillesøster Lovise. Det er jo ikke så lett å skjønne hvorfor bare storesøster får pakker, og siden vi ikke vil risikere tretting om gave nummer to, så gjorde jeg det enkelt å sydde to. De var kjappe å lage, og Lovise gikk rundt med sin hele bursdagsfesten.

Ulrikkes kommentar da ho åpna pakkene var "ÅÅÅÅhhhh, var jo ikke det jeg ønsket meg!!" Da mora viste frem at det var tyllskjørt så kom kommentaren "Åh, jeg trodde det var bukse". Jaja, jeg var nå fornøyd, og siden mora tidligere har sagt at ho gjerne vil at jeg skal sy noe til ho så er vel alle bortsett fra Ulrikke fornøyde, hihi.

Veskene er bare en lang remse som er sydd sammen, og brukte skråbånd som hank da jeg ikke hadde så mye annet. Hvis jeg husker det så skal jeg lage en kjapp veiledning på disse siden det var kjekt som en liten tilleggsgave, og tar minimalt med tid å lage.

2 kommentarer: