fredag 19. februar 2010

Blå fleecebukse

Siden jeg allerede har sydd en rød og oransje bukse med Lynet McQueen på, og en grønn som kunne representere Harry Knøl/Chick Hicks så var det på tide å lage en med Kongen/King på også. Så da ble det en blå fleecebukse til eldstemann.

Her har han jo forresten på seg favorittgenseren, så både Lynet, Bill og Kongen er samla - hvilken lykke... Som dere ser så sitter den bra, og han har en del å vokse i uten at lengden er et problem siden det er ribb i bena.

På denne buksen så lagde jeg lommen av en del fleece og en del blå jersey som matchet ribben. Når jeg lagde lommer med dobbelt lag med fleece så ble det litt for tykt. Ble derfor veldig fornøyd med denne varianten.

På andre siden havnet strykemerket av Kongen. Det er kjøpt på H&M for lenge siden, men syns det er litt vanskelig å stryke på fleecen uten at den blir flat, matt eller smelter - så dette sydde jeg fast. Mye greiere det når det likevel er en hvit kant rundt hele merket.

Liker fortsatt godt kontraststripene på siden, men neste gang jeg syr noen slike så blir det nok litt mer spenstig. Her ville jeg dog holde meg til fargeskjemaet så det ble blått og Kongen nok for sønnen. Jeg sydde navnelappen fast i kontraststripa, akkurat som på Lynet-buksa - syns det gjorde seg.

Alt i alt ble jeg godt fornøyd med resultatet. Fargene gjorde seg, lomma ble bra, sønnen ble fornøyd og den blir brukt ofte :)Mønster: Eget
Stoff: Fleece og ribb fra Stoff&Stil, symerke fra H&M
Størrelse: 4-5 år

2 kommentarer:

  1. Knalltøff!! Flotte farger og detaljer. Heldig han som har en sånn flink mamma =)

    SvarSlett
  2. Stilig bukse! Sikkert kjempedeilig å ha på!

    SvarSlett