mandag 15. februar 2010

Brunt ullskjørt med underskjørt under

Her er ullskjørtet jeg som jeg planla å ha det nye underskjørtet mitt under - ta-da! :)

Plana var å ha det på meg på bursdagsfesten min på søndag, og joda, det hadde jeg - lille detaljen om at jeg var opp til halvto på natt til søndag for å sy det ferdig lar vi forbi i stillhet. Sånn går det når man starter å sy i ellevetiden på kvelden *humre*

Sydd etter ca samme mønster som det grå linskjørtet, men kuttet inn på bredden slik at jeg kun fikk to biter i stedet for fire. Sitter som et skudd, og underskjørtet ble bra under - så jeg er veldig fornøyd!

Dette ble sydd mye med Evolven, og var artig å overlocke superfort! La også opp skjørtet med coverlock med tvillingsøm på falden. Ble så fint og jevnt. Fiiine Evolven min *happy*

Skjørtet har belegg, og ble akkurat passe størrelse, så trengte ikke å legge inn noen legg på det.

Andre forsøk på skjult glidelås. Skulle ønske det plutselig materialiserte seg et gigantisk lager med glidelåser i uante farger nedi systua slik at jeg kunne matche nøyaktig på farge på alt jeg syr. Ikke det at det gjør veldig mye, for ble greit med denne brune og, men det hadde muligens sett litt finere ut med alt ton-i-ton!

Her er sånn skjørtet ser ut uten underskjørt.

Mønster: Eget
Lagd av: Ullstoff på salg fra Stoff&Stil

3 kommentarer:

  1. Knallfint skjørt! Og underskjørtet ble prikken over i en! =)

    Det stoffet gik meg hus forbi på salget..filleren og..

    SvarSlett
  2. Vilken fin kjol, kul att kunna använda den med eller utan underkjolen eftersom de inte sitter ihop. Den blir lite mer festlig med underkjolen.

    SvarSlett