tirsdag 9. februar 2010

Bursdagsgave: over og coverlockmaskin!

Her er bursdagsgaven som jeg fikk for noen dager siden - en Babylock Evolve Wave!

Jeg har satt og telt på knapper siden før jul nå... Sikla på overlock en stund nemlig. Men, jeg må starte med en ting først. For jeg har jo helt glemt å si hva jeg fikk i julegave av fine mannen min, nemlig en sømbyste. Problemet var bare at den ikke passer meg. Avstanden mellom mine pupper og hofter er 10 cm lengre enn det den dukka har, så da er det liten vits å ha den. Ser ut til at Singer har en variant som man kan heve og senke sånn at den passer meg, så kan hende jeg sjekker ut den en gang. Uansett. Bytta den inn og fant ut at pengene heller kunne gå til ny overlock!

Jeg klarte aldri liksom helt å bestemme meg for om jeg skulle ha en Babylock Evolve Wave, Imagine Wave eller Imagine. Men jeg slapp å bestemme meg, for plutselig en dag her så kom Mannen opp i stua med en pakke fra sysiden - han hadde bestemt for meg :) Og da ble det så klart den kuleste! Så til bursdagen ønska jeg meg kun penger til å bidra på herligheten, samt at jeg slenger inn penger fra julegaven og veskesalget mitt :))

Det kjedelige er at jeg har vært syk helt til i går/dag (nesten tre uker nå, gah!), så maskina har nå stått urørt i en uke. Har ikke orket å se på den før i dag, og da jeg skulle teste den ut så ville den ikke sy. Dvs, den hørtes ut som den kjørte på tomgang, for den bråkte, men nålene bevegte seg ikke. En telefonsamtale med Sysiden avklarte at det var drivreima som var løsna i transport, så etter å ha skrudd av alle plastdekslene både på siden, under og bak så fikk jeg festa den igjen. Har fått testet både overlock og tvilling og trippelsøm i dag, funka som juling, og den er bare fabelaktig kul! Er veldig lett å tre, og gleder meg så til å bruke den fremover.

Forresten, hvis noen har noen gode tips til bra sømbyster så fyr løs!

7 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med vel overstått dag, og med ny maskin!!

  SvarSlett
 2. Heldig du er da :) Ikke missunelig i det hele tatt ;) Gleder meg til å se hva du tryller fram med det vidundret

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny maskin!!! Og ikke hvilken som helst maskin heller :) Godt valg..he he Håper formen kommer seg, og gleder meg til å se hva som dukker opp videre i bloggen din. Stor klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med overstått, kunne jo ha sagt det da du var innom isted men... Gleder meg til å se hva du kommer til å produsere fremover.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med oversatt og gratulerer med nydelig maskin :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye!!
  Min neste overlock er definitivt en Babylock også ;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med veloverstått og gratulert med babylock!!!

  SvarSlett