mandag 22. februar 2010

Malelek

Dette var underholdningen for en tid tilbake da minsten sov og vi skulle ha aktivisering av eldstemann :) Han har lekt masse med stemplene mine i det siste, så han storkoste seg da han fikk lov å stemple på stoff med maling! Disse ble stemplet på noe flanell jeg hadde igjen fra da jeg sydde gulpekluter. Jeg har angret litt på det etterpå, for hadde jeg brukt litt penere stoff så kunne jeg brukt disse til å lage puter til rommet hans. Tror det kunne blitt både tøft og gøy på ham.

Stemplene er fra Panduro, og det samme er stoffmalingen. Jeg merker mye forskjell på malingene fra Panduro og Stoff&Stil. Panduro sin er mye tynnere, mens S&S sin er tykk og mye drøyere i bruk. Prøvde først å helle malingen på litt papp, men da fikk ikke stemplene nok maling på seg, så tingen var å helle det på et plastlokk - da ble det veldig bra.

Her har vi lekt med symaskina mi. Han fikk velge sømtype og farge. Som betyr at det ble litt bytting av tråd...

Gøy å prøve å få med gutta på å mekke ting også, og han liker å være med, så det ble en koselig stund :)

2 kommentarer:

  1. Hørtes koselig ut =)

    Syns ideen din om puter til rommet hans er kjempebra. Stort å ha noe som han har laget selv. Sysn du det blir litt kjedelig med den hvite flanellen kan du ta et tøft og fargerikt stoff på baksiden=)
    Klem

    SvarSlett