lørdag 16. januar 2010

Bærenett til barnehagen

Da jeg starta å sy for snart et år siden tok bilder av alt stoff jeg kjøpte og blogga om det. Det skjer sjeldent nå gitt. Nå hender det til og med det tar litt tid og stunder før ting jeg syr havner på bloggen. Merkes at man er i jobb og ikke hjemme i permisjon gitt. Denne er sydd av siste stoffblogginnlegget mitt, og det ble faktisk til det jeg hadde planlagt au!

Uansett, dette nettet sydde jeg for å ha noe å frakte ting til og fra barnehagen til minstemann. Han er jo for liten til å bære ryggsekk noen år til, så greit med nett til alt pakket som skal frem og tilbake.

Jeg er veldig fornøyd med det. Det er funskjonelt, fargerikt og friskt - FFF :)

Det er sydd av en voksduk jeg kjøpte i sommer med bredt ripsbånd til hanker. La på skråbånd øverst siden voksduken er litt tykk og stiv. Var usikker på hvor brad det ville bli å brette og sy.

Det kjipe er at den ble litt ødelagt forrige helg. Jeg skulle levere en del bøker på biblioteket, så slang de i nettet og dro av sted. Men var ganske mange, og vekta og et spisst hjørne laget en liten revne. Får se om jeg gjør noe kreativt med det, eller om jeg bare spretter av hankene og syr ett nytt ett :)

Mønster: Eget
Stoff: Voksduk fra Ingemann Ellingsen i Arendal, ripsbånd til hank fra Syskrinet på Heimdal og skråbåndet var vel fra Jysk :)

3 kommentarer:

 1. Flott veske!

  Hehe, jeg blir stadig like overrasket hvergang jeg dumper over ændalitter på nettet;) er jo en selv:)

  SvarSlett
 2. Fin og fargrik!!
  Så synd at den ble litt ødelagt:(Håper du får fikset den.

  SvarSlett
 3. Jeg har gitt deg en award. Den venter på bloggen min=)

  SvarSlett