torsdag 28. januar 2010

Award fra snille Kaoz

For en liten stund siden fikk jeg en awarden fra Kaoz, og jeg må da fortelle 7 ting om meg selv, og jeg må sende den videre til 7 andre bloggere.

Skal vi seeeee...

 1. Jeg blir 31 år om litt over en uke
 2. Det er snart ett år siden jeg startet å sy, og jeg har snart overbevist meg selv om å kjøpe meg en dyr overlockmaskin!
 3. Mine foreldre er skilt, og med alle gangene de og jeg har flyttet så har jeg bodd på 15 ulike steder. Bodde i barndomshjemmet mitt til jeg var 15-16, men siden da har det vært mye flytting. Jeg og Mannen har bodd 6 forskjellige steder de siste 10 årene. Vi bor nå i et rekkehus sammen med Mannen og gutta. Vi har bodd her i snart tre år, og det er det lengste jeg har bodd ett sted siden nevnte barndomshjem :)
 4. Jeg og Mannen har vært sammen siden jeg var 19 år, og vi har vært gift i over 5 ,5år
 5. Jeg er utdannet Cand.Mag i Informatikk og jobber med IT
 6. Jeg elsker tv-seriene Supernatural, True Blood, Buffy, Angel, Firefly, Farscape og Battlestar Galactica. Jeg ser/så også på Stargate-seriene, Heroes, Castle, Veronica Mars, Moonlight, Gilmore Girls, House, How I met your mother og Couger Town. Pluss sikkert mange andre jeg har glemt
 7. Favorittgodteriet mitt er sjokolade, helst ren. Stratos, Melkesjokolade, Kokesjokolade og Mokkabønner er favoritter
De bloggerne jeg sender denne videre til er: Marit, Litefrø, Sydilla, Urban retro, Manja, fru Jansen, Gulltann og Pus og Trådsnella.

3 kommentarer:

 1. Tusen takk Citten, men da må jeg jo spørre. Hvordan funker dette, for dette kan ikke jeg. Er jo ikke så gammel blogger. Men veeeeeeeeldig koslig at jeg fikk den da :) Tusen takk...

  SvarSlett
 2. Du bare høyreklikker på award-bildet, velger lagre og lagrer det på datamaskinen din, og så skriver du bare et nytt innlegg på bloggen din med bildet, 7 ting om deg og linker til 7 blogger du liker :)

  SvarSlett
 3. Ok :) Tusen takk.. he he

  SvarSlett