tirsdag 9. juni 2009

Sjørøverbukse

I barnehagen til fine 3-åringen min herjer Sabeltann. Guttungen ikke har sett filmene enda, men han fyker likevel stadig rundt og skriker/synger "Kapteeeeein Saaaabeltaaaann", og syns sjørøverting er kult. Han fikk av alle ting en sjørøverparaply i forrige uke, og den var så umåtelig kul at han måtte vise den frem til alt og alle, så håpet er at denne buksa også faller i smak :)

Har gått med noen dager på lommer og alle applikasjonene, men ble veldig fornøyd både med sverd, båt og bokstavene. Uvant å sy i så stretchy stoff - spesielt uvant med lommene siden de strakk seg litt. Men, men - ble fornøyd med sluttresultatet.

Actionbilder får komme i morra, for nå er det natta!Laget av: Isoli fra Stoff&Stil samt diverse stoffbiter til applikasjoner
Mønster: Gynther

3 kommentarer:

 1. Knalltøff!!!Faller nok i smak hos en liten sjørøver =)Flotte applikasjoner!-skjønner at det tok tid ja!

  SvarSlett
 2. Den var skikkelig tøff!:)

  SvarSlett
 3. Da han våkna i dag morres informerte jeg ham om at han hadde ny bukse, og han piiiilte inn på badet i stedet for å skulle leke i senga i en halv evighet.

  Han ble også veldig fornærmet da vi kom i barnehagen og han måtte ha regnbukse over den nye fine buksa, så jeg tror nok jeg kan si at den er godkjent av eieren :D

  SvarSlett