tirsdag 30. juni 2009

Støtte

Da førstemann ble født var han den nette vekt av 4670gram, og jeg fikk akutt senebetennelse da han var fire måneder. Dette varte en god stund, og på alle bilder fra den tiden sporter jeg smekrelekre støttebandasjer. Skikkelig sexy.

Enter armkiller no. 2. Siden minsten "bare" veide 4300 gram da han kom hadde jeg håpt å slippe unna armtrøbbel denne gang. Men lillemann på åtte måneder veier allerede like mye som storebror gjorde da han var ett år, og er like aktiv og råsterk, så jeg kunne spart meg det håpet. Så, selv med bæreseler kom armvondtene snikende da han var ca fire måneder *mumle*

Uansett, etter fire måneder med ulekre støttebandasjer er jeg lei, og med inntog av høyere temperaturer må jeg si at støttebandasjer er rimelig uutholdelig å ha på. Heldigvis fikk jeg en usedvanlig god ide rett før jeg dro til Sørlandet - egensydde støttebandasjer! Så lagde både noen hvite og nøytrale, samt noen rosa som matcha nye skjørtet og kjolen min. De er gode og stødige, de er både kjappe å ta på, og de er langt kjøligere enn ordentlige støttebandasjer.

De er laget av ribbstoff fra Stoff&Stil

3 kommentarer:

 1. Smart! Og mye stiligere enn tradisjonelle støttebandasjer:D

  SvarSlett
 2. Kjempe herlige.
  God sommer!

  SvarSlett
 3. Kaoz: Ikke sant - kjempeherlig å kunne variere litt. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke lagde flere enn disse før jeg dro på ferie :)

  Marit: Takk, takk - kjempegod sommer til deg og!

  SvarSlett