mandag 29. juni 2009

Klærne "Sol" og "Stråle"

Da har jeg ankommet Sørlandet, og det er SOOOOL!!! Heldigvis rakk jeg å sy litt sommerklær i slutten av forrige uke slik at jeg har noe å ha på meg i sommervarmen.

Jeg var rimelig fornøyd da jeg fant dette stoffet på S&S - var i avklippskurvene, så jeg finner dessverre ikke noe mer. Det er litt synd, for det er fantastisk sommerlig og fint i farger og mønster. Men, klarte å vri mine 1,5 meter til både skjørtet "Sol" og kjolen "Stråle".

"Sol"
Første skjørt i stretchy stoff, så skjørtet ble klippet til og sydd inn noen ganger. Er normalt ikke særlig rosa av meg, men likte veldig godt rosa ribb på, ble fint og sommerlig.

Fikk sydd det på en kveld, så får se om det blir flere slike når jeg kommer opp til Trondheim igjen. Skjørtet har allerede vært i bruk opp til flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med det.

Mønster er eget basert på singletmønsteret mitt, bare forlenget og lagt på litt vidde. Både stoff og ribb er fra Stoff&Stil.


"Stråle"
Denne kjolen er en forlenget utgave av singletmønsteret mitt. Er også lagt på litt ekstra vidde fra under bysten. Syns det er fint at den sitter stramt over bysten, men er kjekt med litt vidde ellers, både for luft i sommervarmen, og for at den legger seg penere over magen :D

Hadde egentlig tenkt å feste stroppene bak som en singlet, men det ble veldig fint og sommerlig når jeg knytter bånda i nakken... Så har ikke helt bestemt meg hva jeg skal gjøre. Stoffet er nemlig litt tungt, så den detter litt ned i ryggen når jeg bare knytter. Er jo ikke heeelt lekkert å vise frem halve BHen i ryggen. Jaja, får se hva jeg bestemmer meg for etterhvert.

3 kommentarer:

 1. Flotte sommerplagg =)Er nok herlige i sommervarmen!!Veldig fint snitt i kjolen =)Fortsatt god ferie :D

  SvarSlett
 2. Kjempefin både kjole og skjørt.
  God sommer!

  SvarSlett
 3. Takk til dere begge *kose på*

  SvarSlett