tirsdag 22. september 2009

Verktøybelte

Holder på med søtten ting samtidig og ingenting er ferdig enda, så for å holde litt liv i bloggen så kan jeg jo vise frem noe av det første jeg sydde. Dette er et verktøybelte jeg lagde da eldstemann skulle ha karneval i barnehagen. Tror det var i fjor. Han har alltid vært opptatt av verktøy, så da lagde jeg verktøybelte av en av Mannen sine gamle bukser, fylte det med verktøy og han hadde på seg dongeribukse, rutete skjorte og bygningshatt. Var veldig fornøyd.

Jeg klippet av deler av linningen litt av rumpa bak, klippet av baklommene, samt den lille lommen som var på ene forlomma, og sydde de på. Tok knappene i gylfen og sydde dem på ene lommen og festet knappestrikk mellom - her festa jeg skrujern ol. Tok så de siste beltehempene og festa de på andre lommen, som jeg hekta vinkeljernet i. Stripsen som henger fra ene beltehempa ble brukt til hammeren.

Alt i alt syns jeg dette ble rimelig kult - men eneste problemet er at de kom litt for langt bak, så ble litt vanskelig å få tak i alt verktøyet. Så hvis jeg skulle ha gjort det igjen tror jeg nok jeg hadde lagd en lengre linning og prøvd å få lommene på hver sin side av hoftene slik at det var enklere å få tak i tingene.

4 kommentarer:

 1. Kjempekult!!

  Tror jeg skal låne ideen og lage verktøybelte til mannen min, jeg ;)

  SvarSlett
 2. Smart! Og stilig kostyme på karnevalet.- en annen type superhelt;)

  SvarSlett
 3. Kjempekult! Artig ide, Citten.

  Takk for koselig kommentar. Ja, har en tendens til å gjøre som de små ønsker ;)

  SvarSlett