tirsdag 20. april 2010

Hvorfor ikke sy når man er trøtt...

Siden vi skal i begravelse snart så fikk jeg det plutselig for meg at jeg måtte sy litt klær. Ingen av gutta hadde nemlig svarte bukser, jeg hadde ikke svart skjørt, og eldstemann har kun en grønn ytterjakke.

Tre kvelder senere så har gutta hver sin svarte penbukse (kommer senere når jeg har tid), jeg har et nytt svart skjørt (kommer også senere). I går starta jeg på ny svart ytterjakke til eldstemann. Jatta. Jeg har aldri sydd jakker før, og ikke fant jeg noen mønstre jeg likte helt heller. Så ble litt miks and match. Siden jeg heller aldri har prøvd meg på helforing av jakker enda, så ble det litt tenking rundt hvordan jeg skulle løse dette. Til slutt var klokken blitt ett om natta da jeg skulle starte og sy sammen ytter og innerstoff på ermene. Og deeer gikk det galt. Etter å ha sydd de feil sammen to ganger skjønte jeg endelig hvordan jeg skulle gjøre det for at ting skulle bli riktig. Spretta opp sømmen igjen og starta å sy. Da jeg var ferdig så jeg at joda, jeg hadde sydd riktig, men den lille detaljen om at innerstoffet var vridd to ganger rundt - det hadde gått meg hus forbi.

Da var klokken blitt halvto, og jeg konkluderte med at jeg nå iallefall visste hvordan jeg skal gjøre det. Så i kveld har jeg store intensjoner om å sy den jakka ferdig. Har kun igjen å sy ermene, samt å sy den igjen i bunn - så her får jeg bare håpe på at jeg ikke får noen flere problemer...

1 kommentar:

  1. Du må ihvertfall være en oppkomme av tålmodighet. Tror jeg hadde gitt opp etter første forsøk.

    Gleder meg til å se resultatet.

    Hilsen Astrid

    SvarSlett