mandag 5. april 2010

Dongeriskjørt

Har sydd meg dongeriskjørt som jeg kan bruke til alt! Det er egentlig ganske fabelaktig, og det er sydd etter samme mønster som det gråe linskjørtet mitt.

Det passer spesielt godt sammen med de nye tøffe støvelettene mine som jeg kjøpte for noen uker siden, og det passa jaggu meg godt sammen med den nye lilla jerseytoppen min og :)

Skjørtet er sydd av mørk blå dongeristretch fra Stoff&Stil med hvite sømmer i dongeritråd. Kan hende jeg syr ett til med litt applikasjoner og pynt, men måtte sjekke at det kom til å passe før jeg gadd å bruke mye tid på pynt!

Egentlig er det litt morsomt, jeg har sydd tre skjørt den siste tiden, og jeg har aldri vært så veldig skjørt-jente. Men når jeg får skjørt som i den fasongen og lengden JEG vil ha, og med i det stoffet som JEG liker, så blir det plutselig veldig gøy å gå i skjørt!

Har jeg sagt at jeg elsker å sy?!?!?!?

Bildene ble tatt mens vi holdt på å pakke for å besøke svigerfar, så dette ble veldig actionbilde siden de ble tatt mens jeg gikk frem og tilbake og pakket :)

8 kommentarer:

 1. God morgen, så mye fint du lager! Kjempeflott og kledelig skjørt. Likte toppen i forrige innlegg og masse super redesign!!

  Treffes på sykroken, selv om jeg ikke syr :o)

  Nyt siste dag i påsken

  SvarSlett
 2. Kult Citten!!! Det satt jo som støpt.. :))

  SvarSlett
 3. Stilig skjørt som sitter som et skudd!!!

  SvarSlett
 4. Det ble et kjempefint skjørt!!

  SvarSlett
 5. Kjempefint skjørt:) Du er skikkelig flink!

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar hos meg :D
  Skjørtet du har sydd var utrolig flott. Og det sitter jo så fint på deg :)

  SvarSlett