fredag 7. august 2009

Ymse-smymse

Skal vi se da. Vi er nå ferdig med det blide Sørlandet. Det vil si, ikke ferdig som i at jeg aldri vil tilbake, men ferdig med sommerferie. Vi hadde fem fine uker med mye deilig vær og koselige familiebesøk. Ukene fløy forbi, men jeg rakk faktisk å få kjøpt bittegranne syting. Bilder kommer over helga, for denne uken starta jeg på jobb igjen etter mammaperm, så jeg har ikke hatt tid til å ta bilder, og i helga skal vi på besøk til svigermormor :)

Mitt første kjøp var en kul voksduk. Jeg var overraska over at den var på tilbud, for det var så gøy å endelig finne voksduker med litt spennende mønster. Men i følge dama som jobbet der så var visst jeg en av de få som syns det - derav 50% avslag. Så jeg gikk lykkelig ut av butikken med 2 meter voksduk til den nette sum av 69 kroner. Dette skal bli barnehagevesker til regntøy og dresser.

Så stoppet jeg innom en sybutikk og fikk kjøpt meg både vingenål, spoleholder og en lang sprettekniv. Spoleholderen er den samme som Kaoz anbefalte tidligere, og jeg må si den er fabelaktig grei. Vingenålen er til hullsøm alla gamle pynteputer, og jeg gleder meg stort til å teste den ut etterhvert.

På denne butikken hadde de også skreddersaksa til KAI. Jeg har sikla på ny saks lenge, men denne koster 950,- og grensen min for impulskjøp ligger en smule lavere. Spesielt når jeg bare har sett den på nett, og ikke fått testet den selv. Men dæven for en saks... Virker suveren å klippe med, men det må innrømmes, den var rimelig tung. Nå er det jo meninga at man skal la saksa hvile på underlaget når man klipper, men jeg har stoff liggendes på vegg-til-vegg-teppet i kjellerstua, og da blir det litt vanskelig. Så, undere over alle undere, jeg kjøpte den ikke!

Så, enter Arendals sybutikk nr. 2! Der hadde de sannelig opp til flere KAI-sakser, og da litt mer vanlig størrelse, og til en grei pris også. Så da fikk jeg meg ny saks til "bare" 249,- i stedet. Og jeg må bare si det - jeg ELSKER den!

Har klippa deler til to bukser til minsten med den, og den er nesten det beste kjøpet jeg har gjort. Bare det å tenke på den gjør meg glad *fnis*

Ellers kjøpte jeg et lilla linstoff fra Åhlens som var på tilbud, og det var vel det av syting :)

Oppdatert: Nå med bilde

2 kommentarer:

  1. Hørtes ut som du har fått med deg noen skatter hjem, og at du har hatt en fin ferie =D

    Håper du har hatt en fin 1.uke tilbake på jobb =D

    SvarSlett
  2. Takk, takk - veldig fint å starte å jobbe igjen ja :)

    SvarSlett