onsdag 1. desember 2010

Blå genser, 4-5 år

Det blir litt lite oppdateringer for tiden når jeg ikke syr, men dette er en genser jeg sydde til eldsteman før vi flyttet.

Den er delvisklippet etter et gammelt AoH-mønster. Jeg ville prøve litt forskjellig på denne for å se hvordan jeg kunne unngå å legge opp falden og ermene. For å lage falden på genseren så tok jeg et langt stykke tøy på 3-4cm, overlocket begge kantene, brettet det rundt falden og sydde denne remsen fast. Har lest på andre blogger at noen pleier å gjøre det slik. Etter å ha prøvd det så vet jeg ikke helt om jeg kommer til å bruke denne metoden igjen. Ser greit nok ut, men ikke heeelt begeistret.

Ermene fikk ribbkant, men den ble litt lang. Går dog ann å brette de opp, så er egentlig ingen krise. Men neste gang blir de kortere. Ble også litt for smale... Sånn går det innimellom når man klipper litt på lykke og fromme :)

La også en jerseybit som halskant og overlocket den fast, men da ble det for vid hals, så la på en hvit en som var litt bredere men kortere. Fikk da to halskanter som jeg egentlig likte veldig godt.

Til slutt testet jeg de nye foam-bokstavstemplene mine fra Panduro (tror jeg), og lagde en "K" på genseren for å ta opp igjen det hvite fra halskantene og sømmene.

Så alt i alt så ble denne genseren litt sånn tja...
Men, likevel gøy å teste nye ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar