onsdag 11. mars 2009

Pute *privat*

Da ungene var lagt kunne jeg endelig starte på putetrekket til ene sofaputen vår. Emmelines hadde nemlig akkurat et innlegg om nye puter, og det må bare innrømmes at alle putetrekkene våre kunne trengt å sett innsiden av en søppelbøtte eller møte en redesignidè... Men, uansett - med en liten baby som tidvis gulper som en foss, så er liksom ikke lekre puter som knapt kan vaskes i maskin helt vår greie. Derfor passet det fint med et greit bomullsstoff som jeg vet tåler vask.

Jeg har lenge fundert på hvordan jeg ville ha et putetrekk på ene puten vår. Glidelåsen var ødelagt, så jeg måtte uansett gjøre noe med puta. Da jeg så Kaoz sin blogg ble jeg en smule inspirert - tydeligvis veldig, for ser nå at den ble rimelig prikk lik. Jaja, detaljer!

Uansett, fikk nå testet overlocksøm samt knapphullsfunksjonen på symaskina mi, så da har jeg lært noe nytt i dag også :) Under er bilder av et detaljbilde av lukkingen, samt et bilde av det gamle trekket med det nye stoffet under. Trykk på bildene for å se de i et større format.


2 kommentarer:

 1. Så fin den ble:D Herlig stoff.
  Veldig greit med puterekk som kan tas av og vaskes!
  Neste gang syr du med glidelås, det greier du nok fint;)
  Koselig å kunne inspirere:D

  SvarSlett
 2. Heh, knøttet storgulpa på det i dag, så godt det kan vaskes ja :S

  SvarSlett